Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μικρες αλλαγες διακοσμησης στο σπιτι μας, μεγαλο αποτελεσμα


 

Για να δώσετε στους εσωτερικούς χώρους την διακόσμηση που αναζητάτε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία. Σημαντικό ρόλο παίζουν κάποιες λεπτομέρειες, που με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους, μπορούν να αναδείξουν το δικό σας προσωπικό γούστο.



Αν το ψάξετε λίγο, θα διαπιστώσετε ότι αυτή την εποχή υπάρχουν εκπληκτικές προσφορές, που αξίζει να εκμεταλλευτείτε. Στην φωτογραφία  βλέπετε πως ένας απλός τοίχος απέκτησε ...άλλη εικόνα διακόσμησης.



Βάλτε χρώμα στη ζωή σας,....λίγα νέα μαξιλάρια, ταπετσαρία απο κατάστημα με προσφορές και πολύ φαντασία μπορούν να μετατρέψουν τον χώρο σας σε κάτι ιδιαίτερο, εδώ εκμεταλευτήκαμε ότι υπήρχε ένας καναπές σε χρώμα μπλέ...και τα υπόλοιπα αξεσουάρ και υφάσματα ακολούθησαν το νέο ύφος του δωματίου .



Ένας πίνακας στον τοίχο, λίγα διακοσμητικά επάνω σε ένα τραπεζάκι, δύο μαξιλάρια και ένα σκαμπώ μαζί με την τοποθέτηση δαπέδου Laminate αλλάξανε την εικόνα ενός δωματίου που είχε αρχίσει να βαραίνει την ιδιοκτήτρια.



Εδώ χρειάστηκαν περισσότερα υφάσματα και διακοσμητικά, υπάρχουν καταστήματα που έχουν πολλές προσφορές και αν αφιερώσετε χρόνο στην αναζήτηση τότε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε προτάσεις σε είδη διακόσμησης σπιτιού σε πολύ συμφέρουσες τιμές.



Στο παλαιό διαμέρισμα - σαλόνι που βλέπετε ήταν αρκετή η αγορά ενός παλαιού τραπεζιού και μίας καρέκλας που βρήκαμε σε παλαιοπωλείο , τα βάψαμε και προμηθευτήκαμε λίγα μέτρα κουρτίνα λευκή, το αποτέλεσμα ....αυτό που βλέπετε.



Στην αγορά επίπλων υπάρχουν πολλές προσφορές, αναζητήσαμε την ευκαιρία και προμηθευτήκαμε νέες καρέκλες για την κουζίνα, το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους ιδιοκτήτες απόλυτα.



Σε αυτή την κουζίνα ο ελαιοχρωματισμός ήταν αρκετός για να αλλάξει την συνολική εικόνα, προσθέσαμε και λίγα διακοσμητικά είδη και .......



Ολική ανακαίνιση μπάνιου, επώνυμα πλακίδια μασίφ γρανίτη,επίπλωση κατασκευασμένη απο ιδιώτη και το μπάνιο σας με εξαιρετική εικόνα, αναζητήστε προσφορές και θα με θυμηθείτε.



Εδώ η επίπλωση είναι ειδική παραγγελία λόγω του ότι το σπίτι των ιδιοκτητών βρίσκεται στη Θάλασσα, τα διακοσμητικά είδη με τα υφάσματα τα βρήκαμε σε γνωστό κατάστημα που έκανε προσφορές.



Για το τέλος άφησα το μπάνιο που βλέπετε, πρόκειται για ανακατασκευή μπάνιου, δεν είναι δική μου η δουλειά που βλέπετε αλλά τις τεχνοτροπίες που βλέπετε τις έχω εφαρμόσει σε πολλούς χώρους, ζητήστε απο τον ελαιοχρωματιστή σας να την εφαρμόσει σε χώρους που εσείς πιστεύεται ότι θα αρμόζουν.

Μελίνα Ξ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: