Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Minimal διακοσμηση σε διαμερισμα Loft

Εδώ παρουσιάζουμε μια γενική ανακαίνιση η οποία συνοδεύτηκε από πλήρη διακοσμητική μελέτη και εφαρμογή με σύγχρονα υλικά.
Πρόκειται για ένα παλαιό διαμέρισμα 125 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένο ως προσθήκη στον δεύτερο όροφο ενός παλαιού κτηρίου στα βόρειο προάστιο των Αθηνών, κατά την γνώμη μας είναι άξιο προσοχής λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού που εφαρμόστηκε με λεπτομέρεια και με γνώμονα τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών.
















Η τεχνολογία στην διάθεση του ανθρώπου, η άποψη του μίνιμαλ σε έντονα σκούρα χρώματα και οι τεχνοτροπίες είχαν την τιμητική τους.
Το σπίτι είναι οργανωμένο με ανοιχτούς – open χώρους, το μοναδικό απομονωμένο δωμάτιο είναι αυτό που κατασκευάστηκε στο κέντρο του παλαιού διαμερίσματος και βέβαια είναι η κρεβατοκάμαρα, (δεν παρουσιάζεται σε αυτό το άρθρο για λόγους ασφάλειας σχεδιασμού).

Ο διάδρομος, οδηγεί στο σαλόνι που μαζί με την κουζίνα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής που ήθελαν να δώσουν στο σπίτι τους οι ιδιοκτήτες, επιπλέον ξεχωρίζει η κατασκευή για το τζάκι η οποία και αποτελεί την εξωτερική πλευρά της κρεβατοκάμαρας.

Οι ιδιοκτήτες, επαγγελματίες σχεδιασμού ρούχων, επέλεξαν τον εναπομείναντα  χώρο για να τον διαμορφώσουν σε ένα ανοιχτό βεστιάριο.
Ο χώρος υγιεινής όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κατασκευάστηκε με στόχο να δώσει στους ιδιοκτήτες την εικόνα και την άνεση ενός ξενοδοχειακού μπάνιου.

Η μελέτη φωτισμού, προέβλεπε εστιακό φωτισμό καθώς και περιμετρικό φωτισμό χαλάρωσης με ταινίες φωτισμού led.

https://www.facebook.com/dimiourgontexnima

Δεν υπάρχουν σχόλια: