Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Διακοσμηση σπιτιου το φθινοπωρο

                                           Διακόσμηση φθινοπώρου
Φθινόπωρο, λίγο ο ρομαντισμός από μνήμες και η διαπίστωση ότι πλέον ο καιρός αλλάζει, η φύση αλλάζει, …..  και ίσως ήρθε η στιγμή να αποδεχτούμε ότι το καλοκαίρι τελείωσε . Μια καλή δικαιολογία για ανανέωση Διακόσμηση φθινοπώρου για αλλαγές στο σπίτι μας, 


ΠΩΣ ? ….

Επιστρατεύοντας  την φαντασία μας και κάποια νέα η παλιά αξεσουάρ, ουσιαστικά διακοσμητικές μικρές πινελιές ώστε να φέρουμε ένα φθινοπωρινό αέρα στο σπίτι μας
Απομακρύνεται λοιπόν τα όποια τηςκαλοκαιρινής διακόσμησης όπως ακριβώς κάνετε και με την αλλαγή των ρούχων και εστιάστε στα σημεία του σπιτιού που μπορείτε να τοποθετήσετε  φθινοπωρινά διακοσμητικά, χωρίς να προβείτε σε περιττά έξοδα.

Ας ξεκινήσουμε από το τραπέζι της κουζίνας ή και της τραπεζαρίας σας, ο μπουφές, το τζάκι, τοίχοι και γωνιές με επίπλωση και χρώματα είναι όλα εκείνα τα σημεία που μπορείτε να διακοσμήσετε δίνοντας με αγαπημένα σας υλικά αυτό που ονομάζουμε φθινοπωρινή ατμόσφαιρα διακόσμησης στο σπίτι μας.


Τα χρώματα ? όλα όσα ανήκουν στην φθινοπωρινή φύση, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το χρυσό, το λαδί, το πράσινο, και βέβαια το καφέ αποτελούν την καλύτερη παλέτα της φύσης για τη φθινοπωρινή μας διακόσμηση.


Επιλέξτε υφάσματα με χρώματα για ριχτάρια, μαξιλάρια,  διάφορα άλλα μικρά διακοσμητικά στοιχεία όπως φύλλα δέντρων, φρούτα εποχής, ρόδια, καρπούς, βελανίδια, κάστανα, καρύδια, κουκουνάρια, στάχυα και κλαδιά, και γενικά  οτιδήποτε σας εμπνέει και σας θυμίζει... φθινόπωρο! 


Που θα τα τοποθετήσετε ? ….  στο τραπέζι της κουζίνας σας, σε κάποια σιφινιέρα, σε κάποιο μπουφέ, ακόμα και στο μπάνιο η σε βοηθητικά τραπεζάκια, και πιστέψτε με θα προσδώσετε το τέλειο φθινοπωρινό κλίμα που φαντάζεστε.  









Καλή επιτυχία…… στην Φθινοπωρινή σας διακόσμηση ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: