Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Διακοσμηση τραπεζαριας σε πανσιον

Οι ιδέες διακόσμησης πολλές, η σωστή διακόσμηση όμως, ειδικότερα ενός επαγγελματικού χώρου, αποτελεί και είναι ένα βασικό συστατικό στοιχείο για να έχουμε τον δικό μας, όμορφο χώρο, άλλωστε είναι ο χώρος που ταυτόχρονα θέλουμε να αισθανόμαστε αν μη τι άλλο άνετα μέσα σε αυτόν.

Όταν όμως, οι απαιτήσεις του χώρου μας είναι μεγάλες, τότε συνήθως γεννιούνται ερωτηματικά που δύσκολα απαντώνται, ίσως, ο κύριος λόγος που απευθυνόμαστε σε μία διακοσμήτρια η έναν διακοσμητή εσωτερικών χώρων.
Ο σωστός σχεδιασμός, που αφορά στην ανακαίνιση ενός χώρου φιλοξενίας, είναι απαραίτητος και καθοριστικό στοιχείο επιτυχούς εικόνας κατά την γνώμη μου, παράλληλα συμβάλει θετικά σε πάρα πολλές παραμέτρους, μία από αυτές είναι π. χ. η λειτουργικότητα και η χρηστικότητα των χώρων χρήσης.

Μία σωστή μελέτη διακόσμησης, ελέγχει το κόστος έργου κατασκευών και μειώνει στο ελάχιστο το χρόνο αποπεράτωσης του έργου. Εάν τώρα, στο παρελθόν αποφασίσατε να ανακαινίσετε το ξενοδοχείο σας η μια μικρή μονάδα φιλοξενίας τουρισμού και πληρώσατε πολλά χρήματα για το έργο που αφορούσε το κτίριο σας, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε αυτό σημαίνει ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν σίγουρα "κακός".

Στο παρακάτω παράδειγμα, (φώτο) βλέπετε ένα χώρο μιας πανσιόν στην Μεσσηνία με εμβαδόν τα 44 τετραγωνικά μέτρα, στην αρχή πραγματοποιήθηκε η μελέτη ανακαίνισης, η οποία και συνοδεύτηκε από την κατασκευή κάτοψη και προ – οπτικών σχεδίων 3D.

Μετά από την απαραίτητη, μελέτη επίπλωσης και χρωματικής παλέτας σε κύρια και βοηθητική επίπλωση, σε υφάσματα επιπλώσεων, σε χρωματισμούς τοίχων και άλλων, προχωρήσαμε στην εξ ολοκλήρου διαμόρφωση του χώρου τραπεζαρίας, με τις απαραίτητες οικοδομικές εργασίες, τις εργασίες δηλαδή που αφορούσαν τα ηλεκτρολογικά και την προμήθεια επίπλωσης και φωτιστικών.



Εύχομαι πραγματικά το αποτέλεσμα να σας αρέσει και γιατί όχι να το μεταφέρετε έστω και εν μέρει στο δικό σας χώρο, που μπορεί να είναι και οικιακός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: