Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ιδεες διακοσμησης τον χειμωνα

Διακόσμηση και χειμώνας.

Διακόσμηση για την περίοδο του χειμώνα, το μόνο που μας χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και να θυμάστε ότι η εσωτερική διακόσμηση να έχει θέμα την ίδια την φύση. Το δικό σας σπίτι μπορεί να γίνει όμορφο με απλά πράγματα.


Θυμηθείτε, πολλές φορές απλά ότι όχι μόνο θα δείχνει αλλά θα είναι και το καλύτερο.


Οι δερμάτινες επιφάνειες, καθώς επίσης και οι ξύλινες θα σας βοηθήσουν χρωματικά να φέρετε την φυσική ζεστασιά στο χώρο σας . Το ξύλο είναι το υλικό εκείνο που ντύνει χώρους που επιδιώκουν ένα ζεστό και φιλόξενο αποτέλεσμα. Προσθέστε μικρά ή μεγαλύτερα ξύλινα διακοσμητικά σε σκούρο χρώμα ή κοντινό με αυτό που έχουν τα έπιπλα σας.


Αν τα «καφέ» είναι από τα έπιπλα του σπιτιού σας τότε συνδυάστε με κόκκινα ή πράσινα και γήινες αποχρώσεις. Αν όχι, δημιουργείστε το απόλυτα αριστοκρατικό σύνολο με λευκό και κρεμ. Αν τέλος η διακοσμηση του σπιτιου σας είναι ανοιχτόχρωμη τότε προσθέστε σοκολατί και ώχρα και δείτε αμέσως τη διαφορά. Ο καθρέφτης επίσης, μπορεί να συμβάλει στην αίσθηση που επιδιώκουμε για το χώρο μας. Αντανακλά το φως των κεριών, των φωτιστικών, των spot, σε συνδυασμό με τα κόκκινα, τα καφέ τα πολυτελή υφάσματα και δημιουργεί μια εικόνα μαγική.


Μόλις αρχίσουν τα πρώτα κρύα η ακόμη καλύτερα σε κάποιες περιπτώσεις τα χιόνια όλο και περισσότερο έχουμε την ανάγκη για ζεστασιά. Χρησιμοποιήστε ζεστά, «βαριά» υφάσματα σε σκούρα θερμά χρώματα για τον καναπέ, τις πολυθρόνες, το κρεβάτι σας. Μαλλί, γούνα και λεπτομέρειες από βελούδο θα δώσουν μία πολυτέλεια στην όλη εικόνα. Επιλέξτε το ύφασμα αυτό σε βαθύ κόκκινο ή πράσινο για μικρότερες επιφάνειες όπως τα μαξιλάρια. Αντικαταστήστε τέλος τις διάφανες κουρτίνες με πιο αδιαφανείς και μόνο τη μέρα μαζέψτε τις προς μία μεριά για να γεμίσει ο χώρος φυσικό φως. Πολλά βιβλία πάνω στο τραπέζι, ένα παλιό ρολόι στον τοίχο, κηροπήγια, αποξηραμένα φρούτα και λουλούδια,κεριά,φωτογραφίες σε όμορφες κορνίζες. Μην διστάσετε να υπερβάλλετε, ο χειμώνας δεν υπήρξε ποτέ minimal.


Επιλέξτε μικρά η και μεγάλα χαλιά και ταπέτα που θα ζεστάνουν το χώρο από τη βάση του. Αν το δάπεδό σας είναι από ξύλο, αφήστε σημεία ακάλυπτα αφού πρόκειται για θερμό φυσικό υλικό, αρμονικά συνδυασμένο με το χειμωνιάτικο τοπίο. Αν πάλι όχι, καλύψτε με χρώμα και γούστο και την πιο μικρή ακάλυπτη επιφάνεια του δαπέδου σας. να θυμάστε ότι η σωστή σειρά διακόσμησης ξεκινάει από κάτω!


Οι τάσεις της μόδας ακολουθούν την πατροπαράδοτη εστία, για πολλούς λόγους. Καταρχήν είναι ένας εναλλακτικός και οικολογικός τρόπος θέρμανσης. Η παρουσία του χαρίζει στον χώρο διαχρονική κομψότητα πέρα από κάθε τάση μόδας στη διακόσμηση. Δανειστείτε μία εικόνα από τη χειμωνιάτικη φύση και συνδυάστε τη με τις μυρωδιές του χειμώνα. Λευκό,βαθύ κόκκινο,σκούρο πράσινο,κανέλα και γαρύφαλλο.


Σήμερα όλο και περισσότερα σπίτια τοποθετούν τζάκι στο χώρο τους και οι διακοσμητες μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις για τις σωστές επιλογές στην τοποθέτηση στο σωστό σημείο ώστε να ταιριάζει με το δικό σας στυλ.

Δειτε καποιες μικρες αλλαγες στην διακοσμηση Ε Δ Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: