Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Κλασικη διακοσμηση σε ένα υπόγειο σπιτιού, δειτε ενα παραδειγμα

Διαμόρφωση, ανακαίνιση υπογείου.

Στο παρακάτω παράδειγμα διακόσμησης, θα δούμε την μετατροπή  εσωτερικών χώρων ενός ημί - υπόγειου σπιτιού, σε πλήρες ενιαίο χώρο, τύπου διαμέρισμα loft με κλασική διακόσμηση και επίπλωση.

Πρόκειται για αποπεράτωση ενός οικοδομικού ατελής χώρου με πλήρης αναβάθμιση σε έναν ενιαίο λειτουργικό χώρο που συνδυάζει το "όλα σε ένα".

Στο παρακάτω παράδειγμα λοιπόν, (φώτο) βλέπετε ένα χώρο με εμβαδόν τα 56 τετραγωνικά μέτρα, στην αρχή πραγματοποιήθηκε η μελέτη διαμόρφωσης και ανάπλασης, η οποία και συνοδεύτηκε από την κατασκευή νέας κάτοψης και προ – οπτικών σχεδίων 3 D.


Κατόπιν ακολούθησαν οι μηχανολογικές μελέτες εγκαταστάσεων που αφορούσαν τις υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και θέρμανσης εγκαταστάσεις.
Το έργο ανάπλασης ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη μελετών επίπλωσης και χρωματικής παλέτας σε κύρια και βοηθητική επίπλωση, σε υφάσματα επιπλώσεων, σε χρωματισμούς τοίχων κ. α. μετά από όλα τα παραπάνω δόθηκε το πράσινο φώς, για την πραγματοποίηση και εκτέλεση του έργου της γενικής αναβάθμισης των χώρων σε ένα λειτουργικό ενιαίο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια και μετά την όποια επιλογή κάναμε με τους νέους ιδιοκτήτες, καταλήξουμε από κοινού και με την έγκριση της προμελέτης, στο ύψος του οικονομικού κόστους αποπεράτωσης καθώς και για άλλες παραμέτρους όπως είναι τα υλικά κατασκευής που θα χρησιμοποιηθούν, ο τρόπος που θα γίνουν οι εργασίες, ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί, οι καθαροί χώροι χρήσης, τα χρώματα, οι τελικές υφές καθώς και το τελικό χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως βλέπετε και εσείς, το στυλ διακόσμησης που επιλέχθηκε έχει διαχρονικά στοιχεία με την επιλογή κλασικών χρωμάτων.

Προσοχή, η όποια μεταβλητότητα, του οικονομικού κόστους, αναφορικά με την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων που θα αφορά την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, αξίζει να σημειωθεί, ότι εξαρτάται από τις επιλογές τις δικές σας, δηλαδή του εξοπλισμού σε είδη υγιεινής, σταθερής επίπλωσης που αφορά την κουζίνα και τις ντουλάπες ιματισμού καθώς και των υλικών δόμησης και διακόσμησης. Σχεδόν όλοι μας σκεφτόμαστε τι θα μας στοιχίσει η υπηρεσία της διακοσμήτριας, καλή η διακόσμηση, καλή και η δυνατότητα να έχουμε όμορφους και λειτουργικούς χώρους αλλά δεν γνωρίζουμε τι θα πληρώσουμε για τις όποιες επιλογές μας, η απάντηση βρίσκεται στην καλή συνεργασία, σε αυτό που λέμε καλή συνεννόηση και στον όγκο όλων όσων θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: